Tilgang til Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser

Når du har kjøpt Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser, vil du få tilsendt et lisensnummer for hvert produkt du har kjøpt.

Dersom du har mottatt flere lisensnumre, må du først registrere lisensnummeret som gjelder for selve programmet. Deretter kan du registrere lisensnummeret som gjelder for serviceavtalen, eller andre Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser.

Merk! Når du registrerer lisensnummeret, er det viktig å skrive inn lisensnummeret nøyaktig slik det fremkommer i brevet/e-posten du har mottatt. Merk forskjellen på bokstaven "O" og tallet "0". Lisensnummeret inneholder ikke bokstaven "O", kun tallet "0".

Hvis du har kjøpt Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser etter at programmet er installert og registrert, vil du vanligvis kunne aktivere lisensen ved å gå til Hjelp - Om og klikke på knappen Last ned lisensfil.

Noen Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser må registreres på din firmadatabase eller på bestemte brukere for at den nye funksjonaliteten skal bli tilgjengelig.

Etter at du har registrert lisensen og restartet ditt Mamut-system, får du tilgang til å administrere lisensen. Dette gjøres under menyen Hjelp - Om - Administrer lisensinformasjon.

Merk! Undersøk om lisensen gjelder for antall Brukere, antall Firmadatabaser eller Alle brukere og firmadatabaser.

Slik administrerer du tilganger til produktet

1. Klikk på Hjelp - Om og klikk Administrer lisensinformasjon.

2. Under Tilleggsprodukter til venstre i vinduet vil du se en liste over de produktene du har tilgang til. Marker riktig produkt, og klikk på knappen Legg til.
  3. Velg firmadatabase eller bruker, og klikk OK. Gjenta dersom du skal legge til flere.
  4. Avslutt programmet, og start på nytt.

Nå er all funksjonalitet i det nye tilleggsproduktet tilgjengelig i valgt firmadatabase eller for valgt bruker.

Merk! Nederst på siden står det hvor mange lisenser du har av produktet. Du kan legge til like mange brukere/firmadatabaser som du har lisens for.

Du kan lese mer i Administrer lisensinformasjon.

Se også:

Tilleggsprodukter