Systemopprettede aktiviteter (logg)

Systemopprettede aktiviteter er aktiviteter som blir opprettet automatisk når visse hendelser og prosesser skjer i programmet. Eksempler på hendelser der aktiviteter blir opprettet automatisk av systemet er bl.a. ved: Endring av firmainnstillinger, varetelling, div. veivisere som endrer verdier på et utvalg kontakter, produkter etc., periodeavslutning, endring av regnskapsår, bilagsnummerserier, opprettelse av nye kontoer i kontoplanen, import av kontakter med mer.

I aktivitetslisten kan du se informasjon om når de ulike aktivitetene ble opprettet, hvilke hendelser som genererte opprettelse av aktivitetene og hvilken bruker som var ansvarlig for hendelsene.

Øverst i listen kan du sette utvalg slik at du kun ser aktiviteter som er opprettet innen et gitt tidsrom eller av en bestemt ansatt. Du må klikke Oppdater for å oppdatere innholdet i listen etter å ha satt et utvalg.

Aktivitetene vil ikke være synlige i ordinære aktivitetsvisninger, men i aktivitetslisten for systemopprettede aktiviteter. Denne aktivitetslisten finner du ved å velge Vis - Aktivitet - Systemopprettede aktiviteter.

Hvilke hendelser som resulterer i automatisk opprettelse av aktiviteter er forhåndsdefinert i programmet og kan ikke overstyres.

Merk! Det er ikke mulig å redigere eller slette systemopprettede aktiviteter fra aktivitetslisten.

Se også:

Aktivitetsliste

Systemlogg