Vis-menyen

Vis-menyen gir deg tilgang til alle modulene i programmet. I hjelpefilen blir det referert til denne menyen for tilgang til de forskjellige skjermbildene.

En slik referanse kan se slik ut:

1. Klikk Vis i den grå menyen øverst i vinduet.
    En meny åpnes nedover.
  2. Pek på Produkt.
    Det åpnes nå en meny til høyre for den opprinnelige menyen.
  3. Klikk Produktregister i menyen til høyre.

Du kan også bruke snarveiene på de ulike fokusområdene på skrivebordet for å komme til de ulike funksjonene i programmet. Skrivebordet kan tilpasses dine behov ved at du kan legge til funksjoner du benytter ofte, og fjerne funksjoner du ikke trenger så ofte. Du vil likevel alltid ha tilgang til funksjonene fra Vis-menyen. Dette gjelder imidlertid ikke dersom din tilgang er begrenset som følge av tilgangskontrollene din systemansvarlige har satt opp i programmet, eller som følge av manglende lisens på funksjonene.

I mange tilfeller er det dessuten snarveier i form av ikoner fra ulike skjermbilder til funksjoner som hører sammen med andre.

Se også:

Slik finner du frem i programmet