Grupper

Ved hjelp av Gruppe kan du foreta en klassifisering som gjør det enklere å filtrere kontaktene senere.

Her kan du bruke hvilke grupper du vil for å kategorisere kontaktene enda bedre, slik at du senere kan filtrere ut kontaktene du ønsker å sende skreddersydd materiale. Du kan velge ut kontakter plassert i enkeltgrupper ved hjelp av funksjonen Utvalg som du finner på verktøylinjen øverst i kontaktkortet og i Rapportmodulen.

Slik organiserer du kontaktene dine i grupper

1. Klikk på ikonet til venstre for ordet Gruppe for å legge til kontakten i en gruppe.
    - eller -
    Klikk på de tre prikkene nederst til høyre under feltet.
  2. Du finner en oversikt over alle Disponible grupper til venstre i vinduet Gruppe. Klikk på ønsket gruppe og overfør den til feltet Valgte ved hjelp av den enkle pilknappen mellom de to feltene.

3. Klikk OK.

Du har nå organisert kontaktene i grupper.

Tips! Nye grupper opprettes i Standardregisteret som du finner ved å velge Vis - Innstillinger - Firma - Standardregister.

Se også:

Kontaktoppfølging

Standardregisteret