Egendefinerte felter

Slik klassifiserer du kontaktene dine ved hjelp av egendefinerte felter

1. Klikk på knappen til venstre for Egendefinerte felter.
    - eller -
    Klikk på knappen med tre prikker nederst til høyre under feltet.
  2. Velg hvilken Felttype du ønsker fra nedtrekkslisten, og skriv inn verdi i feltet under. Felttype kan f.eks. være "Distrikt" med verdien "Nord", eller "Ant. ansatte" med verdien "15".
  3. Klikk OK.

Du har nå opprettet et egendefinert felt.

Tips! Nye Egendefinerte felter opprettes i Standardregisteret som du finner ved å velge Vis - Innstillinger - Firma - Standardregister. Her kan du også tilpasse alternativene i nedtrekkslisten Type verdi.

Se også:

Kontaktoppfølging

Standardregisteret