Import av bilag fra Compello

Slik importerer du bilag fra Compello

1. Velg Vis - Regnskap - Importer bilag fra Compello.
  2. Klikk Neste.
  3. Du får eventuelle feilmeldinger på skjermen. Etter importen åpnes posteringsjournalen, der du får en oversikt over bilagene og kan godkjenne disse.
  4. Klikk Skriv ut.
  5. Godkjenn utskriften av posteringsjournalen.
  6. Klikk Ja for å godkjenne utskriften av posteringsjournalen.

Importen av bilag er nå ferdig.

Formålet med å godkjenne utskriften er at du kan sjekke kvaliteten på selve utskriften. Var utskriften uleselig eller lignende, kan du klikke Nei, og du kommer da ikke videre før du har godkjent en ny utskrift.

Merk! Du kan ikke skrive ut kopi av en godkjent posteringsjournal-utskrift. Har du behov for en ny utskrift av posteringene, kan du velge rapporten Bilagsjournal hovedbok.

Se også:

Om integrasjon med Compello