Prosjektregister, fanekortet Aktiviteter

I fanekortet Aktiviteter kan du opprette nye aktiviteter knyttet til prosjektet, redigere eksisterende aktiviteter eller slette aktiviteter.

Hvis du har gjort endringer, må du klikke Oppdater for å oppdatere listen over aktiviteter som vises.

I nedtrekkslisten Type kan du filtrere på hvilken type aktiviteter du ønsker å se i fanekortet. Dette kan være praktisk hvis det etterhvert er mange aktiviteter registrert på prosjektet. Du kan også velge om du vil se Alle, Utførte eller Ikke utførte aktiviteter.

Slik knytter du en aktivitet til prosjektet

1. Klikk på Ny. Da åpnes vinduet Ny aktivitet.
  2. Velg hvilken kontakt aktiviteten involverer i det neste vinduet som åpnes. Velg også kontaktperson fra nedtrekkslisten.
  3. Fyll ut den øvrige informasjonen som kreves i vinduet Ny aktivitet. Les mer i Aktivitetsliste.
  4. Klikk OK, og listen på fanekortet Aktiviteter vil oppdateres.
  5. Marker aktiviteten og klikk på Rediger-knappen for å gjøre eventuelle endringer.

Vinduet Redigere aktiviteter åpnes, og du kan redigere som du vil.

Se også:

Prosjektregisteret