Prosjektregister, fanekortet Kontakter

I fanekortet Kontakter kan du linke kontakter til prosjekter, slette linker mellom prosjekter og kontakter og redigere eksisterende kontaktinformasjon. Det er også mulig å sende e-post direkte til kontakter herfra.

Tips! Du kan høyreklikke i listen. Dette gir deg tilgang til blant annet å Gå til kontakt , Gå til kontaktperson, og å sende e-post.

Slik knytter du en kontakt til prosjektet

1. Klikk på Tilknytt for å opprette link mellom en kontakt (inkludert kontaktperson) og et prosjekt.
  2. I vinduet som nå åpnes velger du hvilken kontakt og kontaktperson du vil linke til prosjektet. Telefon- og faksnumre inkluderes automatisk.

Kontakten er nå tilknyttet prosjektet, og du kan åpne kontakten direkte herfra.

Du kan slette tilknytningen ved hjelp av Slette-knappen. Dette sletter ikke selve kontakten.

Utvalg: For å få en rask oversikt over hvilke kunder og leverandører som er involvert i prosjektet, velger du Kunder eller Leverandører fra nedtrekkslisten Utvalg. Denne nedtrekkslisten fungerer som et filter og gir deg den informasjonen du trenger.

Standardkontakt: Du kan markere en standardkontakt for prosjektet i nedtrekkslisten til høyre på fanekortet. Kontakten du velger vil vises i fet skrift øverst på fanekortet.

Klikk på knappen Sende e-post for å sende en e-post til kontakten du har markert i listen.

Se også:

Prosjektregisteret