Prosjektregister, fanekortet Innkjøp

Hensikten med fanekortet Innkjøp er å gi deg oversikt over innkjøp gjort i forbindelse med prosjektet. Du kan også gjøre endringer og opprette nye innkjøpsordre herfra.

Du kan opprette nye innkjøp fra fanekortet ved å klikke Ny. Da åpnes innkjøpsmodulen med et nytt innkjøp som automatisk har fått utfylt kontaktopplysningene fra leverandørens kontaktkort.

Er et innkjøp allerede tilknyttet prosjektet, kan du endre dette ved å klikke på Rediger-knappen.

Status

Du kan bruke nedtrekkslisten Status for å få oversikt over innkjøp involvert i prosjektet. Denne nedtrekkslisten fungerer som et filter og hjelper deg å finne fram til ønsket informasjon.

Se også:

Prosjektregisteret