Prosjektregister, fanekortet Underprosjekt

Fanekortet Underprosjekt viser alle underprosjekter, og ev. andre prosjekter som det aktuelle prosjektet er en del av. Det er en direkte forbindelse mellom dette fanekortet og utvalget som blir gjort ved å bruke funksjonen Inngår i .

Eksempel: Julisalg kan eksempelvis være en del av Sommersalg. I prosjektkortet for Julisalg velger du Sommersalg via knappen Inngår i. I fanekortet Underprosjekt i prosjektkortet til Sommersalg, vil du da se Julisalg.

Underprosjekt og overprosjekt

Ny-knappen (til venstre i fanekortet) og Søk-knappen (til høyre) har motsatte funksjoner:

Du kan klikke på Ny for å opprette en ny link til et underprosjekt, slik at prosjektet blir et overprosjekt. Klikker du på søkeknappen, linkes prosjektet til et annet overprosjekt. Det kan i enkelte tilfeller være aktuelt å bruke begge knapper. Hvis f.eks. prosjektet som vises i øvre del av prosjektkortet heter "Januar", kan du linke underprosjektene "Uke 1", "Uke 2", "Uke 3" og "Uke 4" til dette ved hjelp av Ny-knappen. Samtidig kan du linke "Januar" til det større prosjektet "Vinter" ved hjelp av søkeknappen til høyre i fanekortet.

Se også:

Prosjektregisteret