Prosjektregister, fanekortet Timeregistrering

Fanekortet Timeregistrering gir deg en oversikt over timer som er registrert på prosjektet. Det er ikke mulig å registrere nye timer fra dette fanekortet, men du kan gjøre endringer på eksisterende timesedler.

For å registrere nye timer må du velge Vis - Timeregistrering og klikke Timeregistrering.

Tips! For å få oversikt over timene på hvert enkelt prosjekt i forhold til status, kan du gjøre et utvalg ved hjelp av nedtrekkslisten Utvalg. Denne nedtrekkslisten fungerer som et filter og gjør at listen viser den informasjonen du søker etter.

Se også:

Om Timeregistering

Prosjektregisteret