Ringe med Skype

Med Skype kan du ringe til kontakter fra kontakt eller kontaktpersonkortet.

Les mer i Om integrasjon med Skype.

Les mer i Kom i gang med Skype.

Slik ringer du fra Kontakt/Kontaktperson til en annen Skype-bruker

1. Finn kontakten/kontaktpersonen du skal ringe til.
  2. Velg telefonnummer, for eksempel Skype-nummer i Telefon-feltet.
  3. Klikk på telefon-ikonet.
  4. Godta at brukeren "Mamut" skal få lov til å ringe, dersom du får spørsmål om dette.

En utgående samtale settes opp. Status for samtalen i samtalevinduet Skype-samtaler.

Merk! For å kunne ringe via Skype til fasttelefon og mobiltelefon må telefonnummeret være registrert med +47 eller 0047 foran selve nummeret. (Ved utenlandske nummer benyttes landskoden for det aktuelle landet).

Du må også kjøpe Skype-kredit/SkypeOut for å kunne ringe til vanlige fasttelefoner og mobiltelefoner i inn- og utland via Skype. Du kan lese mer om SkypeOut på www.skype.com.

Slik tar du imot en telefonsamtale i Skype

Når noen ringer til deg, vil vinduet Skype samtaler åpnes, i tillegg til et eget Skype-vindu.

Svar/Åpne: Du svarer på telefonen. Dersom telefonnummeret for den innkommende samtalen er registrert på en kontakt, vil kontaktkortet åpnes.

Åpne: Åpner kontaktkortet på gjeldende kontakt, men svarer ikke på oppkallet.

Avbryt: Legger på.

Mamut søker opp gjeldende kontakt basert på Skype-nummer/Skype-navn.

Oppstart: Skype legger seg som standard i oppstart av Windows operativsystem. I tillegg vil Skype startes opp automatisk ved oppstart av ditt Mamut Business Software-program. Har du imidlertid lukket Skype, vil ikke et oppkall fra Mamut kunne initieres. Du må da starte Skype først.®

Se også:

Om integrasjon med Skype

Kom i gang med Skype

Aktiviteter fra Skype