Tilpasse innholdet på et fokusområde på skrivebordet

For hvert enkelt fokusområde kan du velge hvilke informasjonsruter som skal vises og hvilke knapper/snarveier som skal vises nederst. De ulike fokusområdene kan ha plass til ulikt antall informasjonsruter og knapper. Det maksimale antallet ser du i vinduet.

Slik tilpasser du innholdet på et fokusområde

1. Velg Vis - Innstillinger - Bruker - Innstillinger per modul - Skrivebord.
  2. Marker fokusområdet du ønsker å redigere i listen i øvre halvdel av vinduet.
  3. Klikk Rediger.

4. Velg hvilke informasjonsruter som skal være tilgjengelige i øvre halvdel av vinduet.
  5. Velg hvilke knapper som skal være tilgjengelige i nedre halvdel av vinduet.

Knappene nederst på skrivebordet endres i henhold til dine valg. Det samme gjør informasjonsrutene.

Når du har utført endringer og lagret innstillingene, kan du klikke på Oppdater [F5] på verktøymenyen på skrivebordet for å se endringene.

Antall informasjonsruter som kan velges, kan variere for de ulike fokusområdene.

Se også:

Om Skrivebordet

Om informasjonsrutene på skrivebordet