Informasjonsrutene på skrivebordet

Skrivebordet viser en rekke informasjonsruter som inneholder nøkkelinformasjon som er hentet ut fra dine data. Det er som standard en rekke ulike informasjonsruter og disse vil variere med hvilket fokusområde som er aktivt.

Du kan fjerne informasjonsruter fra visningene, eller velge å vise en annen informasjonsrute. Ønsker du for eksempel at informasjonsruten Mine aktiviteter under funksjonsområdet Kundeoppfølging skal erstattes av en annen, kan du klikke på trekantsymbolet øverst til høyre i informasjonsruten det gjelder, og velge Bytt informasjonsrute. Fra listen velger du hvilken informasjonsrute som skal erstatte den opprinnelige.

Ønsker du å redigere mer, kan du i stedet høyreklikke i informasjonsruten, og velge Tilpass. Fra vinduet som kommer opp velger du hvilke informasjonsruter som skal vises fra listen. Vær oppmerksom på at de ulike funksjonsområdene har ulik plass tilgjengelig. I eksempelet med fokusområdet Kundeoppfølging, kan du ha inntil 2 informasjonsruter. Endringen vil gjelde din brukerprofil. Andre brukere kan velge sine egne tilpasninger.

I brukerinnstillingene kan du velge om informasjonsrutene skal oppdateres ved oppstart (av vinduet) eller kun når brukeren selv klikker Oppdater. Det siste kan være ønskelig i flerbrukermiljøer spesielt der nettverket har lav kapasitet. Se mer om dette i Brukerinnstillinger for Skrivebordet.

Informasjonsrutene er begrenset til 200 poster.

Se også:

Tilpasse innholdet på et fokusområde på skrivebordet

Om Skrivebordet

Brukerinnstillingene for skrivebordet