Netthandel i Mamut Business Software

Du kan opprette ditt eget nettsted med nettbutikk under fokusområdet Netthandel eller ved å velge Vis - Netthandel.

Nettsted med designmaler

Opprett ditt eget nettsted med en svært brukervennlig integrert modul som ikke krever noen forkunnskaper. Velg mellom et stort utvalg fleksible designmaler utviklet av profesjonelle webdesignere. Oppdater selv så ofte du måtte ønske. Ha for eksempel nyhetssider, informasjonssider, markedsføringssider, brukerstøtte, kontaktsider og butikk på ditt nettsted. Sett fokus på markedsføringskampanjer ved å opprette egne kampanjesider som garantert sees av alle besøkende.

Du får din egen nettadresse og plass på nettserver inkludert. Du kan også benytte ditt eget domenenavn. Overførsel av ditt nettsted fra din PC til server skjer automatisk med et par tastetrykk.

Nettbutikk med handlekurv

Avansert nettbutikk med handlekurvfunksjonalitet lar dine kunder handle trygt og enkelt. Integrasjon med produktliste sikrer rask opprettelse og vedlikehold. Alle ordre overføres automatisk til ordremodul og ordrebekreftelse sendes automatisk til kunden på e-post. Ved bestilling opprettes ordre og kundekort automatisk i systemet.

Velg selv hvilke leverings- og betalingsbetingelser du ønsker å tilby. Full støtte for kredittkort med håndtering av sikkerhetskode og SSL (Secure Sockets Layer) som sikrer trygg netthandel.

Du kan se et demonstrasjonsnettsted på www.kontorbutikken.mamutweb.com (ekstern lenke).

Forespørsler fra nettsted

Når en potensiell kunde tar kontakt via din nettside opprettes automatisk et kundekort med all nødvendig informasjon for videre oppfølging. Er kunden registrert tidligere opprettes henvendelsen automatisk som en aktivitet på kundekortet. Basert på type henvendelser blir de automatisk kategorisert i kontaktregisteret. Ved kjøp i nettbutikken opprettes ordre automatisk.

Rediger nettsted

Rediger nettsted er modulen du vil tilbringe mest tid i under fokusområdet Netthandel. Den inneholder fem fanekort, og i disse registrerer du innholdet som vil utgjøre hjemmesiden og nettbutikken din.

Forhåndsvisning

Viser deg hvordan nettstedet ditt vil se ut på Internett. Du bør imidlertid merke deg at handlekurven ikke kan forhåndsvises. Denne funksjonen kan du kun se inne på nettstedet ditt etter at det er publisert.

Oppdater

Sørg alltid for at du laster opp den nyeste hjemmesiden din til vår server etter du har foretatt endringer. Til dette bruker du funksjonen Oppdater. Det vil da også automatisk sjekkes om det finnes programoppdateringer som du bør installere for alltid å ha tilgang til den nyeste funksjonaliteten.

Hent nettsteddata

Denne snarveien gjør at du kan hente nye ordre fra serveren. Har nettstedet kontaktside(r) kan du også hente ned aktiviteter. Nettsteder som tillater påmelding til passordbeskyttede sider vil kunne hente ned nye medlemmer.

Nettstedinnstillinger

Her tilpasser du innstillingene for nettstedet, som visning av mva., prisavrunding, passordbeskyttelse og kredittkort-betalingstjeneste.

Hvordan kommer jeg dit?

Velg Vis - Netthandel og plukk ut funksjonen du vil benytte, eller velg Netthandel som fokusområde i menyen til venstre på skrivebordet. Du vil nå ha tilgang til snarveier for alle de tilhørende modulene.

Merk! Begrepet nettsted brukes normalt i programmet om hele nettstedet ditt. Nettstedet kan også inneholde en del som kalles Nettbutikk, som er den delen av nettstedet der du kan tilby produkter til salgs til dine kontakter.

Tilleggsprodukter og Enterprise-utvidelser

Dersom du har behov for mer avansert funksjonalitet enn det som følger med ditt Mamut-system som standard, kan du kjøpe tilleggsprodukter og utvidelser av programmet.

Du finner mer informasjon om Mamuts tilleggsprodukter og -tjenester i Tilleggsprodukter - Netthandel og på www.mamut.no/addons.

Kom i gang med eget nettsted

Om netthandel

Nettstedinnstillinger

Om Skrivebordet

Tilleggsprodukter