Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb

Med tilleggsproduktet Mamut Enterprise Kunde- og PartnerWeb kan du tilby dine kunder spesialtilpassede nettsider. Dine kunder kan opprette sin egen brukerkonto med brukernavn og passord som gir tilgang til nettbutikken med priser spesielt tilpasset kunden. Dette er meget effektivt ved faste kunder/kundegrupper som har forhandlet seg frem til andre priser enn virksomhetens veiledende. Kundene får ved pålogging automatisk se sine priser - i tillegg er betalings- og leveringsinformasjon ferdig utfylt. Kunder med nettstedkonto har en privat nettside (myPage). Her kan de blant annet kontrollere sin ordrehistorie og administrere sin kontaktinformasjon.

Det følger også med muligheten for et ekstra nettsted med nettbutikk samt ekstra designmaler for både nettsted og -butikk.

Du kan også velge ikke å vise Mamut-logoen på ditt nettsted.

Se også:

Mamut tilleggsprodukter og tjenester(ekstern lenke)

Passordinnstillinger

Tilleggsprodukter

Tilgang til tilleggsprodukter

Tilleggsprodukter - Netthandel