Opprette kopling til andre nettsteder

Dersom du har tilleggslisens for å opprette flere nettsteder i samme firmadatabase, kan du velge å legge inn en eller flere koplinger (linker) mellom nettstedene. Koplingen blir enten opprettet på hovedsiden eller Kampanjesiden, om du har opprettet dette. Les mer i Kampanje.

Før du oppretter koplingen, må du opprette siden du skal linke til. Les mer i Kom i gang med eget nettsted.

Slik oppretter du en kobling til et annet nettsted

1. Åpne nettstedet du ønsker å legge linken i.
  2. Velg Kopling til andre nettsteder i fanekortet Meny.
  3. Klikk Ny for å opprette en kopling.
  4. Velg hvilket Nettsted du skal legge kopling til.
  5. Velg hvor du skal opprette Kopling fra: Hovedside eller Kampanje.
    Om du ønsker kopling fra begge steder, må du opprette to forskjellige koplinger.
  6. Skriv inn ønsket Navn på kopling.
    Dette er navnet som vil vises på linken, og kan godt være beskrivende som ”Er du forhandler, klikk her!”
  7. Klikk OK.

Listen er nå oppdatert med den nye koblingen.

Oppdater deretter nettstedet ditt.

Merk! Ved bruk av enkelte designmaler vises linken på hovedsiden i en nedtrekksliste, og vil ikke vises umiddelbart.

Se også:

Oppdater nettsted

Nettstedsinnstillinger