Script

Under knappen Script kan du sette inn egenutviklede script eller script fra en tredjeparts leverandør.

Ved hjelp av script kan du f.eks. sette opp besøkssporing hos Google Analytics, noe som gjør at du kan spore og analysere blant annet innkommende trafikk fra Google AdWords-annonser i tillegg til all normal trafikk på ditt nettsted. For å benytte disse eksemplene må du legge inn et script fra den gjeldende aktøren.

Plassering av script

HTML <Head> tag: Standard plassering for script. Scriptet plasseres foran </head> tag i HTML-koden. Denne plasseringen benyttes bl.a. av Google analytics.

Øverst i HTML <Body> tag: Scriptet vil bli plassert etter <Body> tag i HTML-koden.

Nederst i HTML <Body> tag: Scriptet vil bli plassert foran </Body> tag i HTML-koden.

Merk!Mamut tilbyr ikke brukerstøtte til utvikling eller feilsøking av tredjeparts script.

Se også:

Aktivt nettsted

Ledetekster

Meta tags/Søkeord