Registrere ny kompetanse

Slik registrerer du informasjon om kompetanse eller tilbud om kurs/utdanning

1. Velg Vis - Lønn - Personalregister - Personal - Kompetanse.
  2. Klikk knappen Ny.
  3. Endre Dato dersom du ønsker å overstyre dagens dato.
  4. Velg aktuell Type kompetanse i nedtrekkslisten for dette.
  5. Skriv inn Emne.
  6. Skriv inn Notater.
  7. Klikk Tilknytt eller Importere dokument dersom du ønsker å tilknytte dokument.
  8. Velg aktuell Status i nedtrekkslisten for dette.
  9. Sett Dato avsluttet dersom registreringen er ferdigbehandlet eller ev. dato for når f.eks. utdanningen ble avsluttet.
  10. Klikk OK.

Kompetansen er registrert.

Se også:

Kompetanseregistrering