Opprette reverserte lagerbevegelser

Fra lagermodulen kan du enkelt opprette reverserte lagerbevegelser for et produkt. Verdiene arves, slik at du ikke trenger å angi disse på nytt.

Slik reverserer du en lagerbevegelse for et eksisterende produkt

1. Gå til Vis - Lager - Lager - Lagerbevegelser og reservasjoner.
  2. Marker lagerbevegelsen du vil reversere, og klikk Rediger.
  3. Klikk knappen til høyre for Opprett reversert bevegelse.
    Dette vil opprette en ny lagerbevegelse der alle verdiene er arvet fra den opprinnelige lagerbevegelser, og Type lagerbevegelse vil være motsatt (Inn/Ut).
  4. Kontroller alle verdiene, og juster dem om nødvendig.
  5. Klikk OK.

Lagerbevegelsen er nå reversert.

Se også:

Lagerbevegelser og reservasjoner

Opprette en manuell lagerbevegelse

Om Lagermodulen

Lagerbevegelse-vinduet

Beholdning

Produktregisteret