Overføre beholdning mellom varianter

Du kan overføre lagerbeholdning mellom forskjellige varianter av et hovedprodukt. For at dette skal være mulig må du ha merket av for at lagerbeholdning skal kunne variere pr. variant i Variantinnstillinger i fanekortet Variant i produktregisteret.

Slik overfører du beholdning mellom ulike varianter

1. Velg Vis - Lager - Lager - Beholdning.
  2. Merk varianten som du vil overføre beholdning fra.
  3. Klikk Overføre til annen variant.

4. Skriv inn antallet som skal trekkes fra lagerbeholdningen til varianten du overfører fra, i feltet Antall som skal trekkes fra lageret.
  5. Skriv inn antall som skal legges til lagerbeholdningen til varianten det skal overføres til, i feltet Antall som legges inn på lageret.
    Vanligvis vil dette antallet være likt det som trekkes, men det kan avvike dersom variantene har ulike enhetsbetegnelser.
  6. Skriv inn eller bla deg frem til produktnummeret til varianten som det skal overføres til.
  7. Velg hvilket lager beholdningen skal overføres til. Dersom lageret du overfører til ikke er knyttet mot produktet, vil du få opp spørsmål om du vil opprette tilknytningen.
  8. Velg hvilken lokasjon det skal overføres til.
    Dette valget vises kun dersom du i firmainnstillingene har valgt at Bedriften lagrer samme produkt flere steder på samme lager.
  9. Klikk OK.

Beholdningen overføres til valgt variasjon.

Se også:

Variantinnstillinger

Produktregisteret

Om Lagermodulen

Firmainnstillinger for Produkt