Brukerinnstillinger for Utstyrsregister

Innstillinger - Brukerinnstillinger - Utstyrsregister

Du kan tilpasse et ved å angi brukerinnstillinger. Her kan du tilpasse innstillingene slik at de best passer egne krav og behov for å gjøre arbeidsoppgavene dine på enklest måte.

Tips! Brukerinnstillingene kan også åpnes ved å klikke på knappen Brukerinnstillinger på verktøylinjen for Nytt utstyr.

Bruk pilknappene på høyre siden av skjermen for å vise eller skjule panelene.

Standardoppsett

Innstillingene for Utstyrsregister kan tilpasses for brukere med både enkle og mer avanserte behov for registrering av utstyr. Standardoppsett lar deg velge mellom forhåndsdefinerte innstillinger for arbeidsområdet.

Enkel: Forenkler skjermbildet mest mulig og viser kun påkrevde felter.

Normal: Viser standard felter og funksjonalitet.

Avansert: Viser flere felter og mer funksjonalitet.

Utstyrskort

Avmerkingsboksene representerer paneler og felter som vises i utstyrskortet. Merk av for hvilke paneler og felter du ønsker å vise. Les mer om utstyrskortet her.

Utlånskort

Her kan du velge om du ønsker å vise egendefinerte felter i hovedpanelet på lånekortet. Merk av for felter du ønsker å vise. Les mer om utlånskortet her.

Standardverdier

De to nedtrekkslistene Lokasjon og Kategori lar deg velge standardverdier som automatisk blir foreslått når du oppretter nytt utstyr. Verdiene som vises, er avhengig av hvilken Virksomhetstype du har valgt i firmainnstillingene.

Tips! Ønsker du andre eller flere standardverdier enn de som vises, kan du legge dette inn i Standardregisteret i din lokale installasjon av Mamut Business Software, som du finner ved gå til Vis - Innstillinger - Firma - Standardregister. Her markerer du Utstyrsregister - Lokasjon og/eller Utstyrsregister - Kategori og klikker Redigere for å legge til nye eller endre eksisterende verdier. Verdiene vil synkroniseres med Utstyrsregisteret.

Lokasjon refererer til hvor utstyret er lagret, ettersom du kan ha flere lagringsplasser. Kategori lar deg klassifisere utstyret.

Se også:

Firmainnstillinger for Utstyrsregister