Firmainnstillinger for Utstyrsregister

Innstillinger - Firmainnstillinger - Utstyrsregister

Du kan tilpasse firmainnstillinger for Utstyrsregister og spesifisere funksjonaliteten som firmaet skal bruke. Alle innstillinger og alternativer du definerer her, gjelder alle brukerne av Utstyrsregister i Mamut Online Desktop.

Virksomhetstype

Her kan du velge den typen virksomhet som passer best til ditt firma: Virksomhet, Sportsklubb, Musikkorganisasjon eller Annen type organsiasjon. Virksomhet er valgt som standard.

Merk! Valgene du gjør her, vil bestemme hvilke paneler og felter som vises på utstyrskortet samt standardverdier for kategori.

Feltbeskrivelser

Via dette panelet kan du tilpasse navnene på fire Egendefinerte felter i Utstyrskortet og to Egendefinerte felter i Utlånskortet etter egne behov.

I brukerinnstillingene for Utstyrsregister velger du hvilke Egendefinerte felter som skal vises i utstyrs- og utlånskortet.

Se også:

Brukerinnstillinger for Utstyrsregister