Registering av supporthenvendelser

Slik registres en supporthenvendelse via fokusområdet Supportsenter

1. Åpne fokusområdet Supportsenter og klikk Henvendelser.
  2. Klikk Opprett ny.
  3. Velg produktet som du er henviser til fra nedtrekkslisten Kategori.
  4. Skriv inn Emne og en Beskrivelse av din forespørsel i de respektive feltene.
  5. Skriv inn Navn på vedkommende som skal følge opp henvendelsen i bedriften ditt.
  6. Marker boksen Jeg trenger å laste opp dokumenter til denne saken hvis nødvendig, og klikk Neste.
  7. Hvis du ønsker å laste opp en eller flere filer til henvendelsen, klikk Legg til filer.
    Hvis du ønsker å fjerne filer som du allerede har valgt, klikk Tøm liste. Du kan nå starte opplastningsprosessen igjen.
  8. Klikk Neste.
  9. I oppsummeringsvinduet kan du angre merking av boksen Send med informasjonen nedenfor, hvis du ikke ønsker å inkludere teknisk informasjon om din datamaskin i supporthenvendelsen.
  10. Klikk Send.

Din henvendelse og dine filer har nå blitt sendt til Supportsenter.

Status på henvendelsen, som vises i Henvendelser under Mine henvendelser, vil endres så snart du har mottatt et svar fra Supportsenter. Vennligst merk at du kan når som helst legge til ytterligere informasjon og/eller filer til supporthenvendelsen ved å åpne henvendelsen fra Mine henvendelser og så klikke Legg til informasjon.

Se også:

Service og brukerstøtte