Service og brukerstøtte

Mamut Serviceavtale

Mamut Serviceavtale gir deg rett til å benytte Supportsenter.

Supportsenter tilbyr et omfattende personlig serviceapparat som bistår deg med hjelp hvis behovet oppstår.

Under rubrikken Supporthttps://community.visma.com/t5/Mamut-One/ct-p/NO_MA_Mamut_One har du også tilgang til vårt Artikkelsøk, hvor du kan finne spesifikke tips og triks som kan hjelpe deg med problemer du har i programmet.

Ta kontakt via programmet

Den enkleste måten å ta kontakt på er via programmet. Via fokusområdet Supportsenter kan du finne svar på dine spørsmål og opprette nye henvendelser. Status og svar på dine henvendelser finner du på samme sted. Merk at du må ha Internett-forbindelse for å kunne bruke denne funksjonen i programmet.

Via brukerportalen kan du registrere spørsmål, programfeil eller forbedringsforslag.

Ta kontakt via telefon 815 55 470 eller chat med oss

Gå til Community og klikk på Support for å finne åpningstider.

De fleste spørsmål besvares som regel i løpet av samtalen, men ved spesielle henvendelser vil vi notere spørsmålet og ta kontakt når løsningen på problemet er funnet.

Ta kontakt via e-post

Dersom du ikke finner svar på ditt spørsmål kan du sende det til support@mamut.com.

Se også:

Nettsteder på skrivebordet

Registrering av supporthenvendelser