Nettsteder på skrivebordet

På venstremenyen på skrivebordet finner du noen av disse fokusområdene. Hvilke knapper du ser, er avhengig av ditt produkt og hvilke funksjoner du har tilgang til.

Merk! Nettstedene forutsetter at du er tilkoblet Internett.

Tilbud fra Mamut

Her vil du finne aktuelle tilbud fra Mamut og våre samarbeidspartnere.

NyStart

.Mamut NyStart er et komplett etablererprogram som hjelper med planleggingen og oppstarten av egen virksomhet. Programmet gir deg informasjon og råd for å komme i gang og hjelper deg å skrive forretningsplan steg for steg i en egen modul. Du kan opprette ditt eget nettsted med nettbutikk. I tillegg holder du oversikt over alle dine kontakter, aktiviteter og dokumenter.

Mamut har opprettet en egen nettbasert etablererportal direkte i programmet. Etablererportalen er en informasjonstjeneste som gir deg informasjon og råd som kan være nyttige under og etter etablering av egen virksomhet.

Hvis du allerede er Mamut-kunde, kan du bestille Mamut Etablererguide, et gratis tilleggsprodukt som gir deg tilgang til Forretningsplan og Etablererportalen NyStart rett i ditt eksisterende Mamut-system.

Mamut Information Desk

. I programmet finner du Mamut Information Desk, en valgfri nyhetskanal som via Internett daglig oppdaterer deg med blant annet informasjon, nyheter og brukertips direkte relatert til ditt program og arbeidsområde. Mamut Information Desk vises som et fokusområde i venstremenyen.

Supportsenter

Via Supportsenter kan du kontakte vår avdeling for brukerstøtte. Du kan også søke selv etter svar på ditt spørsmål i vår artikkeldatabase.

Registering av supporthenvendelser

Service og brukerstøtte

Brukerinnstillinger for skrivebordet

Introduksjon

Her vil du finne en kort introduksjon til Mamut Business Software, samt mer om mulighetene du finner i programmet, produktoversikt, hvordan du kan evaluere programmet selv, og kontakt- og bestillingsinformasjon. Inntil du har tegnet lisens med Mamut vil denne siden vises automatisk når du starter programmet.

Se også:

Om fokusområdene på skrivebordet

Om skrivebordet