Drilldown - Salgsbudsjett (Programversjoner uten regnskapsfunksjonalitet)

Merk! Salgsbudsjett-funksjonaliteten gjelder kun programversjoner uten regnskapsfunksjonalitet. Har du lisens på et system med regnskapsfunksjonalitet finner du all budsjettering under Vis - Regnskap - Budsjett.

Ønsker du å se hvilke verdier som ligger til grunn for budsjettall som er ført for en bestemt periode, kan du klikke på perioden du vil se nærmere på. Du får nå presentert de underliggende budsjettverdiene som er ført på de forskjellige kombinasjonene av kunder, produkter, selgere og prosjekter for denne perioden.

Ved å markere ønsket periode og trykke ned venstre musetast, vil tabellen for de underliggende budsjettverdier komme til syne.

Tallene i tabellen spesifiserer budsjettallene for valgt periode og utvalg. På denne måten har du full oversikt over hvilke verdier som er budsjettert på hver enkelt selger helt ned på produkt-, kontakt- og prosjektnivå.

Tips! Klikk utenfor vinduet for å returnere til budsjettet.

Se også:

Salgsbudsjett (Programversjoner uten regnskapsfunksjonalitet)