Salgsbudsjett (Programversjoner uten regnskapsfunksjonalitet)

Merk! Salgsbudsjett-funksjonaliteten gjelder kun programversjoner uten regnskapsfunksjonalitet. Har du lisens på et system med regnskapsfunksjonalitet finner du all budsjettering under Vis - Regnskap - Budsjett.

Salgsbudsjettet tilrettelegger for enkel og effektiv salgsbudsjettering for selgere og salgsledere. I tillegg til budsjettgenerering gir modulen en enkel oversikt over inntektene til bedriften både på overordnet nivå, samt på kunde-, selger-, prosjekt- eller produktnivå.

For å åpne salgsbudsjettet velger du Vis i menylinjen. Velg dernest Tilbud/Ordre/Faktura og Salgsbudsjett. Du får nå opp innstillingsvinduet for Salgsbudsjett. I den øvre del av vinduet spesifiseres hva budsjettet er knyttet til av kunder, produkter, selgere og prosjekter. Deretter føres budsjettallene periodevis (på måneder) i matrisen nedenfor.

Se også:

Underliggende budsjettverdier

Om budsjett (Programversjoner med regnskapsfunksjonalitet)