Produktlisten

I produktlisten kan du gjerne velge alle produktene som skal inngå i ordren. Listen viser alle eller et utvalg produkter fra Produktregisteret. Produktlisten benyttes til å velge hvilket produkt man ønsker å se nærmere på eller ved valg av produkt som skal inngå i tilbud, salgsordre eller innkjøp.

Du kan tilpasse produktlisten til ditt bruk i brukerinnstillinger for produkt. Innstillingene her vil være felles for de ulike modulene i systemet der produktlisten vises.

Endre sortering i produktlisten

Produktlisten er som standard sortert etter produktnummer. Du kan enkelt endre sortering i listen ved å klikke på overskriften i hver kolonne. Listen vil da endre sortering etter overskriften som er valgt. Valgt kolonne vises med fet skrift.

Endre hvilke produkter som skal vises i listen

Som standard vil Alle produkter (ikke inaktive) vises ved åpning av produktlisten. I nedtrekkslisten øverst til høyre kan du velge hvilke produkter du ønsker skal vises i produktlisten og på den måten begrense antallet produkter som vises. Du kan f.eks. velge å kun se Kampanjeprodukter, Lagervare, Strukturer, inaktive produkter eller en bestemt produktgruppe.

I Brukerinnstillingene for produkt kan du blant annet velge Utvidet produktliste. Listen utvides da hver gang den åpnes med pris- og lagerinformasjon om produktet.

Se også:

Om Ordre/Faktura

Produktregisteret

Brukerinnstillinger for produkt