Adresseoppsett

I innstillingen Adresseoppsett definerer du hvordan oppsettet av adresser, kontaktnavn og kontaktpersoner skal vises på alle rapporter.

Merk! Du skal ikke skrive inn konkrete adresser her. Det benyttes kun benyttes referanser.

Slik endrer du et adresseoppsett

1. Velg Vis - Innstillinger - Rapporter - Adresseoppsett.
  2. Marker ønsket Land i listen..
  3. Sett markøren der du ønsker at det nye feltet skal vises i oppsettet.
  4. Velg ønsket felt i nedtrekkslisten Adresse.

5. Klikk Sett inn.
    Resultatet kan du hele tiden se i feltet Eksempel nederst i vinduet.
  6. Klikk OK når du har endret oppsettet.

Adresseoppsettet er nå endret.

Ønsker du å fjerne et felt kan du markere det i vinduet og trykke Delete på tastaturet.

Se også:

Rapportinnstillinger