Om visningen Fakturaer

I visningen Fakturaer kan du vise og administrere dine fakturaer fra Mamut. Visningen inneholder informasjon om dine utestående og betalte fakturaer og kredinotaer, inkludert detaljert informasjon om fakturadato, forfallsdato og status.

Merk! Visningen Fakturaer er kun tilgjengelig for Administratorer.

Fakturastatus: De ulike statusene til fakturaene dine er merket med bestemte farger. Statusene er: Betalt, Påminnelse, Ubetalt, Kreditert, Behandles og Sendt til inkasso.

Betal: Klikk denne knappen for å betale en faktura med kredittkort. Les mer her.

Dokumentnr.: Det offisielle referansenummeret til fakturaen/kreditnotaen. Klikk nummeret for å åpne en kopi av dokumentet som en pdf-fil.

Fakturadato: Dato da fakturaen ble utstedt av Mamut.

Forfallsdato: Dato når betaling av fakturaen forfaller.

Fakturabeløp: Totalbeløpet på fakturaen/kreditnotaen.

Utestående beløp: Beløp som fremdeles gjenstår å betale.

Dokumenttype: Type dokument (faktura eller kreditnota).

Fakturahistorikk: I feltet Fakturahistorikk finner du en oversikt over allerede betalte eller krediterte fakturaer.

Se også:

Betale fakturaer via myMamut

Produkter