Betale fakturaer via myMamut

Du kan betale dine utestående fakturaer via visningen Fakturaer i myMamut. Aksepterte kredittkort er VISA og MasterCard.

Merk! Visningen Fakturaer er kun tilgjengelig for Administratorer.

Slik betaler du en faktura via myMamut

1. Gå til visningen Fakturaer i myMamut, og finn fakturaen du ønsker å betale i listen Utestående fakturaer.

2. Klikk knappen Betal til venstre for fakturaen.

3. Velg hvilken type kredittkort du vil betale med, og klikk Neste. Her vil du også kunne se informasjon om referansenummeret, dato og beløp på betalingen.

4. Angi deretter Kortnummer, Utløpsdato og CVC-kode.

5. Klikk Neste for å fullføre transaksjonen, eller klikk Avbryt for å avbryte betalingen.

Når du klikker Neste, vil betalingstjenesten kontakte din bank. Dersom banken som utstedte kortet, støtter 3D Secure, vil du sendes videre til din banks autentiseringsside hvor du må angi ditt Verified by Visa- eller MasterCard Secure Code-passord, avhengig av hvilket kredittkort du har.

6. Når transaksjonen er fullført, vil du automatisk tas tilbake til visningen Fakturaer i myMamut. Statusen til betalingen vil vises øverst på siden.

Fakturaen er nå betalt.

Se også:

Om visningen Fakturaer

Om visningen Produkter