Fjerne tilgang til produkter/tjenester

Følg trinnene nedenfor for å fjerne en brukers tilgang til produkter og tjenester. Du kan gi tilgang på nytt når som helst. Les mer her.

Merk! Det er kun Administratorer som kan fjerne en brukers tilgang til produkter og tjenester.

Slik fjerner du tilgang til produkter/tjenester

1. Gå til visningen Brukere.

2. Klikk på brukerens navn i listen Bruker til venstre.

3. På fanekortet Tilgang, klikk Fjern fra bruker ved siden av produktet/tjenesten som brukeren ikke lenger skal ha tilgang til.

4. Velg om du vil informere brukeren om endringen. Dersom du velger å informere brukeren, vil det sendes en e-post til e-postadressen som er registrert for brukerens Mamut ID.

5. Fullfør veiviseren.

Brukerens tilgang har blitt fjernet.

Se også:

Gi tilgang til tjenester for en eksisterende bruker

Redigere kontaktinformasjon for brukere

Brukertilgangsroller i myMamut