Om visningen Innstillinger

Visningen Innstillinger lar deg definere språket som din myMamut-portal skal vises på. Du kan også vise og redigere din kontaktinformasjon samt ditt Mamut ID-passord. Følgende innstillinger er tilgjengelige:

Språk

Velg ditt foretrukne språk fra nedtrekkslisten. Dette er det språket som blir brukt i myMamut.

Sikkerhet

Viser din Mamut ID og du kan redigere passordet ditt ved å klikke linken Endre passord.

Se kontrakter

Nedtrekkslisten her lar deg velge rekkefølgen som kontraktene skal bli vist under Kontraktinformasjon for hvert produkt. I tillegg har du mulighet til å velge standard fanekortet som blir vist når du åpner myMamut.

Kontaktinformasjon

Dersom du er administrator for mer enn ett firma, velger du ønsket kontakt i nedtrekkslisten. Klikk knappen Rediger for å redigere kontaktinformasjonen. Obligatorisk informasjon er markert med en rød stjerne.

Se også:

myMamut

Mamut ID