Om visningen Support

Visningen Support gir deg forskjellige muligheter av brukerassistanse.

Henvendelser

Gjennom Henvendelser kan du registrere spørsmål, feil og forslag om forbedringer. Under fanekortet Mine henvendelser kan du også finne en liste over alle henvendelser du har registrert.

Les mer om henvendelser her.

Innboks

Via Innboks vil du motta informasjon vedrørende dine produkter og tjenester, slik som planlagt vedlikehold eller tilgjengelige oppdateringer. Hvis du har nye beskjeder blir en varslingsboks synlig når du logger deg på myMamut. Du kan åpne beskjedene direkte fra varslingsboksen.

Klikk Send for å sende beskjeden til e-postadressen som du har registrert som din Mamut ID. Merk at uleste beskjeder blir automatisk fjernet etter fire uker. Leste beskjeder blir lagret i 12 uker.

Merk! Innboksen er kun tilgjengelig for administratorer.

Chat

Chat lar deg snakke direkte med våre support konsulenter. Klikk på Chat-boksen og en chat vil åpne seg i et nytt vindu. Skriv dine spørsmål i chat-feltet og klikk Send.

Chatten kan også åpnes fra visningen Produkter.

Merk! Chat funksjonen er bare tilgjengelig for norske kunder fra kl. 09:00-16:00 alle hverdager, unntatt offentlige helligdager.

Se også:

Registrere en henvendelse