Registrere en henvendelse

Du kan kun registrere supporthenvendelser for dine myMamut-produkter/tjenester.

Slik registrerer du en henvendelse til Mamut Supportsenter

1. Gå til visningen Support, og klikk Ny henvendelse. Dersom du er administrator/bruker av flere kunder/firmaer, må du først velge hvilken kunde du representerer før du kan åpne visningen.

2. Velg ønsket Kategori i nedtrekkslisten.

3. Velg hvilken Henvendelsestype du ønsker å registrere.

4. Angi Emne og Beskrivelse for henvendelsen.

5. Velg hvilken bruker som skal være ansvarlig for henvendelsen i nedtrekkslisten Eier. Henvendelsen vil vises i listen Mine henvendelser til den valgte brukeren.

Merk!
    Nedtrekkslisten er kun tilgjengelig dersom du er registrert som en administrator og har registrert andre brukere av firmaet.

6. Klikk Neste.

7. Klikk Legg til fil(er) dersom du ønsker å legge ved en eller flere filer til henvendelsen. Dette vil åpne Windows Explorer, der du kan bla deg frem til ønskede filer. Velg fil(er) og klikk Åpne for å legge den/de til henvendelsen. Klikk eventuelt Tøm liste hvis du vil fjerne alle vedlagte filer og starte opplastingsprosessen på nytt.

8. Klikk Neste når du har lagt til alle ønskede filer eller ikke ønsker å legge til filer.

9. I sammendraget kan du eventuelt merke av for Send med informasjonen nedenfor for å inkludere teknisk informasjon om din datamaskin i henvendelsen.

10. Klikk til slutt Send.

Din henvendelse og eventuelle databasefiler har nå blitt sendt til Mamut Supportsenter.

Statusen på henvendelsen vil endres når du har mottatt et svar fra Mamut Supportsenter. Du vil kunne se statusen på alle dine henvendelser i listen Mine henvendelser. Merk at du når som helst kan legge til mer informasjon og legge filer til en henvendelse ved å åpne henvendelsen fra vinduet Mine henvendelser og deretter klikke Legg til informasjon.

Se også:

Om visningen Support

myMamut