Selskapsstatus

Selskapsstatus gir deg en oversikt over de viktigste tallene for ditt firma. Det er et visuelt verktøy for presentasjon av firmaets finansielle status i en gitt periode, basert på informasjon hentet fra Mamut Business Software.

Selskapsstatus

Kom i gang med Selskapsstatus

Feltene i Selskapsstatus

Innstillinger i Selskapsstatus

Se også:

Velkommen til Mamut Online

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.