Om Mamut Online

Mamut Online gir deg nettbasert tilgang til informasjon og funksjonalitet fra Mamut Business Software, samt tjenester inkludert i Mamut One.Mamut One samler økonomistyring, kundeoppfølging (CRM), kommunikasjon, arbeidsflyt, e-handel, mobilitet, webhosting samt kunnskap og community i én komplett løsning.

For å få tilgang til Mamut Online må du ha en gyldig Mamut One Serviceavtale.Hvilke tjenester i Mamut Online du har tilgang til, avhenger av hvilken Mamut One Serviceavtale du har.

Viktig! Les gjennom både Brukeravtalen og Mamut Serviceavtale før du begynner med Mamut Online. Der vil du få en oversikt over de kontraktsvilkår som gjelder mellom deg som kunde, og Mamut som leverandør.
Før du kobler til Mamut Online må du legge inn lisensinformasjonen din i Mamut Business Software. Dette gjør du under Hjelp - Om - Administrer lisensinformasjon - Tilleggsprodukter. Her finner du en liste over tilleggsprodukter du har tilgang til. Fra listen velger du Mamut Online og klikker Legg til for å se en oversikt over firmadatabasene i Mamut Business Software som kan knyttes til Mamut Online. Velg firmadatabasen du ønsker å knytte tjenesten til, og klikk OK. Lukk programmet og start det på nytt. Du kan koble til én firmadatabase per systemdatabase. Dersom du har flere firmadatabaser du ønsker å koble til, vennligst ta kontakt med våre salgsrepresentanter for mer informasjon.

Når du har koblet til Mamut Online, kan du lese, opprette og redigere informasjon fra hvilken som helst PC med Internett-forbindelse. Dette gjør det svært enkelt å dele informasjon med kollegaer, eller å få tilgang på informasjon fra ditt Mamut-system mens du er ute av kontoret.

Informasjonen som registreres via nettleseren, samt lokalt i ditt Mamut-system, synkroniseres kontinuerlig. Dermed har firmaet ditt alltid tilgang til oppdatert informasjon. Synkroniseringen med Mamut Online vil gjøres fra en av maskinene i nettverket. Denne må være tilkoblet Internett.

Mamut Online samler alle dine nettbaserte funksjoner og gir deg tilgang til blant annet nøkkeltall og statusinformasjon, kunde- og leverandørdata, aktiviteter og kalender, timeregistrering og årsplanlegger, samt kontroll, validering og analyse av dine regnskapsdata, alt via Internett. Les mer i Kom i gang med Mamut Online.

Du får også tilgang til mobilversjonen av Mamut Online som gir brukere tilgang til et begrenset sett av funksjonalitet optimalisert for mobile enheter som f.eks. smarttelefoner. Les mer i Mobil tilgang til Mamut Online.

Merk! Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt. På vår hjemmeside finner du mer informasjon om hvilke produkter og tjenester som er inkludert i Mamut Online for din Mamut One Serviceavtale, samt dokumentasjon om tjenesten.

Denne informasjonen er også tilgjengelig i form av en opplæringsvideo på våre hjemmesider på www.mamut.no/tutorials(ekstern lenke). Mamuts online læreprogram tilbyr deg og dine medarbeidere tilgang til kortfilmer med svar på ofte stilte spørsmål (FAQs). Filmene inkluderer korte og enkle instruksjoner som demonstrerer sentrale prosesser i systemet.

Se også:

Kom i gang med Mamut Online

Firmainnstillinger for Mamut Online

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.