Mobil tilgang til Mamut Online

Mobilversjonen av Mamut Online gir brukere tilgang til et begrenset sett av funksjonalitet optimalisert for mobile enheter som f. eks. smarttelefoner. Med din mobile enhet vil du ha tilgang til dine kontakter og tilknyttede aktiviteter, i tillegg til å kunne opprette og redigere timelister på en rask og enkel måte.

Kom i gang med mobilversjonen av Mamut Online

For å bruke mobilversjonen av Mamut Online gjelder disse forutsetningene:

Slik åpner du Mamut Online med din mobile enhet

1. Gå til http://m.mamutonline.com i nettleseren på din mobile enhet.
  2. Logg på med din Mamut ID og ditt passord.
  3. Dersom du har tilgang til flere firmadatabaser, velg den ønskede databasen.

Du kan nå bruke Mamut Online via din mobile enhet. Synkroniseringen mellom Mamut Business Software og Mamut Online er fortløpende.

Funksjonalitet som finnes i din mobilversjon av Mamut Online

Så snart du har mobiltilgang til din firmadatabase i Mamut Online via din mobilversjon, får du disse mulighetene:

Kontakter: Åpner kontaktlisten. For å øke hastigheten er antall viste kontakter begrenset. Via Vis flere kan du laste opp flere kontakter. Du kan også lete etter kontaktnavn via Søk-feltet. Dersom du ønsker å åpne kontaktkortet til en kontakt for å se mer detaljert informasjon som e-post-adresse eller telefonnummer, trykk på kontakten. Via feltene for e-post og telefonnummer kan du sende en e-post eller ringe direkte til kontakten.

Aktiviteter: For å åpne aktiviteter knyttet til en kontakt, må du først åpne kontaktkortet til kontakten for å så trykke på fanekortet Aktiviteter: Du kan nå søke etter aktiviteter idet du angir (deler av) emne. Trykk på aktiviteten du ønsker å åpne og trykk Rediger for så å endre den. Dersom du ønsker å opprette en ny aktivitet, trykk på [+].

Timeregistrering: Åpner en liste med alle timesedler som er knyttet til din bruker. Du kan søke etter eksisterende timesedler idet du angir (deler av) beskrivelsen. Trykk på timeseddelen du ønsker å åpne/redigere. I redigeringsmodus kan du legge til nye linjer ved å trykke på Ny linje. Dersom du ønsker å opprette en ny timeseddel, trykk på [+].

Selskapsstatus: Åpner en liste med alle rapporter fra ditt Selskapsstatus slik som Resultatsrappport, Topp 3 lister og forskjellige nøkkeltall. Alle rapporter er oppført nedenfor den korresponderende rapportgruppen. Når du har åpnet en rapport kan du klikke rapportnavnet for å aksessere filtret. Her kan du velge regnskapsår og periode, begrense data for å gjøre din mobil rapport enda mer spesifikk, og returnere tilbake til rappportvisning. Avhengig av rapporten, har du også muligheten til å velge bestemte kontoer eller ekspandere visingen for mer detaljert informasjon.

Se også:

Om Mamut Online

Kom i gang med Mamut Online

Invitere brukere til Mamut Online

Administrere kontakter i Mamut Online

Aktiviteter i Mamut Online

Timeregistrering

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.