Aktiviteter i Mamut Online

Mamut Online gir deg en nettbasert oversikt over aktiviteter relatert til ditt firma og dine ansatte. Opprett, rediger og vis aktiviteter på Internett, og hold orden på disse med den nettbaserte kalenderen eller aktivitetslisten. Funksjonaliteten er også tilgjengelig i mobilversjonen av Mamut Online som inneholder basisfunksjonaliteter optimalisert for smarttelefoner. Les mer i Mobil tilgang til Mamut Online.

Aktiviteter

Aktivitetslisten i Mamut Online lar deg administrere alle aktiviteter som har blitt registrert enten via Mamut Online eller gjennom din lokalt installerte versjon av Mamut Business Software. Herfra kan du opprette nye aktiviteter samt redigere eller slette eksisterende aktiviteter. Listen inneholder dessuten snarveier til din personlige kalender, felleskalenderen, arbeidsområdet Kontakt og brukerinnstillingene.

Dersom du har registrert mange aktiviteter, kan du bruke filteret for å begrense resultatet som vises i listen. Du kan filtrere resultatet på Utføres, Status, Type og Ansvarlig.

Aktivitetskortet

Når du vil opprette, redigere eller vise en bestemt aktivitet, kan du åpne aktivitetskortet. Aktivitetskortet kan vises enten i Enkel eller Fullstendig visning. Du kan veksle mellom Enkel og Fullstendig visning gjennom å klikke på knappen Endre visning. I brukerinnstillingene kan du velge hvilken visningsmodus du ønsker å bruke som standard.

Les mer om brukerinnstillingene her: Brukerinnstillinger for Aktivitet

Enkelt aktivitetskort: Det enkle aktivitetskortet åpnes som et popup-vindu og inneholder kun den viktigste informasjon. Klikk Rediger for å redigere informasjon.

Fullstendig aktivitetskort: Det fullstendige aktivitetskortet inneholder samme informasjon som du finner i din lokalt installerte versjon av Mamut Business Software. I redigeringsmodus kan du redigere all informasjon i vinduets øvre halvdel.

Den nedre halvdelen av aktivitetskortet inneholder relatert informasjon om aktiviteten: Notater, Produkt, Tilbud, Ordre/Faktura, Innkjøp, Timesedler, Dokumenter og Diverse.

Klikk på pilknappene på høyre side av vinduet for å vise eller skjule panelene.

Kalenderen

Den nettbaserte kalenderen er en integrert del av aktivitetsfunksjonaliteten. Du kan vise alle aktiviteter som er registrert i systemet i både din personlige kalender og felleskalenderen.

Les mer i Kalender i Mamut Online.

Merk!Informasjonen som registreres via nettleseren, samt lokalt i ditt Mamut-system, synkroniseres kontinuerlig. Dermed har firmaet ditt alltid tilgang til oppdatert informasjon.

Rapporter

Du kan skrive ut rapporter fra aktivitetslisten og kalenderen. For å skrive ut en bestemt aktivitet navigerer du til aktiviteten og klikker Skriv ut i verktøylinjen. Rapporten viser all informasjon som er registrert på aktiviteten. Du kan dessuten skrive ut hele aktivitetslisten ved å gå til Arbeidsområder - Kontakt - Aktiviteter og klikke Skriv ut i verktøylinja. Rapporten viser informasjon som Starttid, Sluttid, Ansvarlig, Type og Status.

Merk! Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

Se også:

Velkommen til Mamut Online

Aktiviteter og kalender

Kalender i Mamut Online

Brukerinnstillinger for Aktivitet

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.