Utstyrsregister

Utstyrsregisteret i Mamut Online gir deg en nettbasert oversikt over utstyret til din virksomhet. Her kan du låne ut og levere tilbake utstyr samt opprette, vise og redigere utstyret ditt på Internett, hvor og når som helst.

Om Utstyrsregisteret

Kom i gang med Utstyrsregister

Arbeidsområdet Utstyrsregister

Registrere nytt utstyr

Utstyrskortet

Låne ut og levere tilbake utstyr

Utlånskortet

Arbeide med rapporter

Brukerinnstillinger for Utstyr

Brukerinnstillinger for Lån ut

Firmainnstillinger for Utstyrsregister

Se også:

Mamut Online Hjelp

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.