Mamut Online

Klikk på symbolene for mer informasjon

Status

Under Status finner du oppdaterte nøkkeltall og en oversikt over dine mestselgende produkter og største kunder de siste 30 dagene, i tillegg til nøkkelinformasjon om salg og ansatte.

CRM

Du kan opprette nye kontakter hvor og når som helst med Mamut Online. Informasjon som registreres via nettleseren, samt lokalt i ditt Mamut-system, synkroniseres kontinuerlig. Dermed har firmaet ditt alltid tilgang til oppdatert informasjon.

Timeregistrering

Med Timeregistrering i Mamut Online får du en nettbasert oversikt over timesedlene i firmaet ditt. Her kan du og dine ansatte opprette, vise og redigere timesedler hvor og når som helst.

Selskapsstatus

Selskapsstatus gir deg en oversikt over de viktigste tallene for ditt firma. Det er et visuelt verktøy for presentasjon av firmaets finansielle status i en gitt periode, basert på informasjon hentet fra Mamut Business Software.

Utstyrsregister

Utstyrsregisteret i Mamut Online gir deg en nettbasert oversikt over utstyret til din virksomhet. Her kan du låne ut og levere tilbake utstyr samt opprette, vise og redigere utstyret ditt på Internett, hvor og når som helst.

Årsplanlegger

Årsplanleggeren hjelper deg å sette opp en strukturert og gjennomarbeidet årsplan for ditt firma. Årsplanen beskriver virksomhetens ambisjoner og gir en oversikt over strategier, analyser og planlegging som kreves for at disse skal nås.

myMamut

myMamut er en portal som samler de administrative tjenestene; Mamut Supportsenter, fakturabetaling, lisensinformasjon og brukeradministrasjon, og som lar deg utføre administrative oppgaver via en brukervennlig portal.

Aktivitet og kalender

Mamut Online gir deg en nettbasert oversikt over aktiviteter relatert til ditt firma og dine ansatte. Opprett, rediger og vis aktiviteter på Internett, og hold orden på disse med den nettbaserte kalenderen eller aktivitetslisten.

Salg

Arbeidsområdet Salg gir deg nettbasert tilgang til funksjonene innen salg. Den nettbaserte funksjonaliteten støtter hele salgsprosessen fra tilbud og salgsordre til fakturering og, hvis ønskelig, en kreditnota.

eDokumenter

Med eDokumenter kan du utveksle elektroniske fakturaer og kreditnotaer med dine kunder via den integrerte tjenesten Visma AutoInvoice.Når du mottar en faktura som eDokument kan du bokføre informasjonen direkte i Mamut Business Software med noen enkle museklikk. Dette sparer tid både for deg og dine kunder.

Rapportarkiv

I Rapportarkivet finner du en nettbasert oversikt over dine dokumenter og rapporter som er publisert fra Mamut Business Software. Her kan du vise, skrive ut eller lagre en kopi på datamaskinen, slik at du kan jobbe med dem når og hvor som helst.

Regnskap

I arbeidsområdet Regnskap i Mamut Online kan du registrere bilag når og hvor som helst. Du kan definere type fakturaer, lagerbevegelser og bilag i forskjellige valutaer.

Prosjektregister

Med Prosjektregisteret i Mamut Online kan du opprette nye prosjekter samt vise, redigere og slette eksisterende prosjekter i Mamut Business Software og Mamut Online.

Jobbregister

I Jobbregistret i Mamut Online kan du opprette nye jobber og se, redigere, slette og opprette salgsordrer knyttet til eksisterende jobber i Mamut Online.

Produktregister

I Produktkortet i Mamut Online finner du alle produkter fra din firmadatabase. Her fra kan du for eksempel registrere, redigere eller slette produkter.

Se også:

Velkommen til Mamut Online

Kom i gang med Mamut Online

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.