Salg

Arbeidsområdet Salg gir deg nettbasert tilgang til funksjonene innen salg. Den nettbaserte funksjonaliteten støtter hele salgsprosessen fra tilbud og salgsordre til fakturering og, hvis ønskelig, en kreditnota.

Om Salg

Kom i gang med Salg

Arbeidsområdet Salg

Arbeide med tilbud og salgsordrer

Fakturere en salgsordre

Kreditere en faktura

Tilbuds-/ordrekortet

Lister i arbeidsområdet Salg

Rapporter

Brukerinnstillinger for Tilbud/Salgsordre

Se også:

Mamut Online Hjelp

Version 11.1. Dokumentasjonen kan omtale tjenester og/eller funksjoner som ikke er inkludert i din løsning. Ønsker du å bestille eller få mer informasjon om dette, vennligst ta kontakt.

© 2018 Visma Mamut AS. Alle rettigheter. Med forbehold om endringer/feil. Mamut og Mamut-logoen er registrerte varemerker av Visma AS eller datterselskaper av Visma AS. Alle andre varemerker er registrerte varemerker av respektive firmaer.