Om Webmail

Webmail er basert på Microsoft Office Outlook Web Access og gir deg og dine kollegaer tilgang til e-post, mapper og kontakter via Internett. Det gjør det like enkelt å arbeide når du er ute og reiser som på kontoret.

Tjenesten gir deg tilgang til dine e-postkontoer uten å måtte bruke tradisjonelle e-postprogrammer, som f.eks. Microsoft Office Outlook. Webmail brukes via en nettleser, og lar deg opprette, lese, svare på og videresende e-post på samme måten som i Microsoft Office Outlook. De mest populære leverandørene av e-posttjenester via nettleser inkluderer Gmail, Hotmail og Yahoo.

Sammenlignet med programbasert e-post er den største fordelen med Internett-baserte e-posttjenester at du kan logge deg inn i innboksen din fra hvilken som helst datamaskin som er koblet til Internett, når som helst og hvor som helst, via en nettleser. Dette kan være nyttig når du reiser, siden du kan logge deg inn på e-post uten å måtte bære rundt på en bærbar PC, eller manuelt konfigurere datamaskinen til noen andre, siden alt du trenger er en datamaskin med tilgang til Internett. Med e-posttjenester på Internett kan du sjekke og sende e-post fra biblioteket, kafeen, et hotell, kontoret eller hjemme hos en venn.

Merk! Før du kan benytte Webmail, må systemadministrator ha opprettet en e-postkonto for deg i MyAccount. Du bruker brukernavnet/passordet derfra til pålogging på Webmail. Se mer om MyAccount og Webhosting her.

Link til Webmail i Mamut Online

Mamut Online inkluderer denne e-posttjenesten med integrert tilgang til Microsoft Office Outlook. Klikk på Arbeidsområder på verktøylinjen i Mamut Online, og klikk på Webmail. Et nytt vindu åpnes i nettleseren din, hvor du kan logge deg inn i innboksen din fra hvor som helst i verden, når som helst.

Mamut Online gir deg mer fleksibilitet og mobilitet siden alt skjer i nettleseren din. Dette reduserer faren for virusangrep og sparer plass på harddisken din, siden alle e-postmapper lagres på Internett.

Gjennom Microsoft Office Outlook Web Access kan du lese og skrive e-post fra nettleseren din. Det er heller ikke noe som må sikkerhetskopieres siden e-posten din er lagret på en ekstern datamaskin.

Innlogging direkte fra nettleser

Du kan logge deg på din e-postkonto direkte fra en nettleser via denne linken: https://mamutmail.com.

Hjelp

Microsoft Office Outlook Web Access har egen hjelp som du finner ved å klikke på ikonet når du har logget deg inn.

Se også:

Velkommen til Mamut Online