Rediger aktivitetsmaler

I redigeringsvinduet for Aktivitetsmaler kan du ved hjelp av pilknappene bestemme hvilke moduler aktiv aktivitetsmal skal være tilgjengelig i.

I feltet Navn angir du beskrivelse av den type aktivitet som skal være mulig å opprette ved bruk av aktivitetsmalen. Navnet vil vises når du klikker på pilknappen til høyre for knappen Opprette aktiviteter i moduler der aktivitetsmalen er tilgjengelig.

Under Standardverdier for nye aktiviteter kan du angi Emne og Starttid for når aktiviteten skal begynne, Prioritet, Type, Status og hvem som skal være Ansvarlig for å utføre aktiviteten. I feltet Notat kan du registrere detaljert informasjon dersom du ønsker å utdype nærmere hva aktiviteten innebærer. Verdiene du registrerer vil foreslås ved opprettelse av aktiviteter basert på aktivitetsmalene, men kan overstyres dersom det er aktuelt.

Se også:

Aktivitetsmaler