Aktivitetsmaler

Ved hjelp av lett tilgjengelige aktivitetsmaler i de ulike modulene kan du forenkle opprettelsen av aktiviteter vesentlig. Du kan definere og skreddersy hvilke aktiviteter som skal kunne opprettes raskt og enkelt fra hver enkelt modul.

.I moduler der det er mulig å opprette aktiviteter direkte vil knappen Opprette aktiviteter være tilgjengelig i verktøylinjen. Ved siden av knappen vil det være en pilknapp som, når man klikker på den, vil åpne en liste over aktiviteter som du kan opprette fra modulen du er i.

Hvilke aktiviteter som skal kunne opprettes fra de ulike modulene definerer du selv. Ved å klikke Ny i vinduet Aktivitetsmaler kan du opprette nye aktivitetsmaler. Ønsker du å redigere en eksisterende aktivitetsmal, klikker du Rediger.

For hver aktivitetsmal kan du sette standardverdier som skal foreslås automatisk ved opprettelse av aktiviteter basert på aktivitetsmalen. Vær oppmerksom på at standardverdiene for oppfølgingsaktivitetene vil overstyre brukerinnstillinger som er satt for aktiviteter.

Se også:

Aktivitetsliste

Rediger aktivitetsmaler