Selskapsinformasjon

I fanekortet Selskapsinformasjon kan du legge inn navn, adresse og annen kontaktinformasjon du vil skal være tilgjengelig for kunder som besøker nettstedet ditt. Ved å klikke Hent fra firmainnstillinger vil informasjonen som er registrert i firmainnstillinger bli hentet inn.

.Linken/knappen til siden med selskapsinformasjon heter som standard Om oss, og vil vises både på nettstedet, i nettbutikken og i kassen. Ønsker du å endre teksten "Om oss" kan du endre ledeteksten ved å klikke på knappen Rediger tekst til venstre for Om oss i fanekortet Selskapsinformasjon.

Se også:

Beskrivelse av selskapet

Topptekst

Ledetekster

Kom i gang med eget nettsted