Produktutvalg

I fanekortet Produktutvalg bestemmer du hvilke av dine produkter som skal være tilgjengelig for salg i nettbutikken din.

.Ved å klikke Ny kan du legge til nye produkter i selve produktregisteret.

.Merk et produkt i listen og klikk Rediger for å redigere selve produktet.

.Ved å klikke Produktutvalg i nettbutikk vil du få opp et vindu der du enkelt kan administrere hvilke av dine produkter som skal være tilgjengelig i nettbutikken. Se her for mer informasjon.

Merk! For at dine produkter skal være tilgjengelig for overføring må du i fanekortet Nettbutikk i produktregisteret ha merket av for Skal kunne selges på ett eller flere nettsteder.

.Hvis du har gjort endringer i produktregisteret som påvirker produkter du har eller skal ha tilgjengelig i din nettbutikk kan du klikke Oppdater. Listen vil da vises med endringene du har gjort.

.Knappen Nettstedinnstillinger for produkt åpner vinduet med nettstedinnstillinger for markert produkt.

Egendefinert felt for produkter: I dette feltet kan du legge inn en kort melding som vil vises i nettbutikken for alle produkter. Eksempel: "Alle oppgitte priser er inkl. mva.".

Standard produktgruppe: Her kan du selv velge hvilken av dine produktgrupper som skal vises som standard når besøkende klikker seg inn i nettbutikken din.

Se også:

Om innhold på nettstedet

Hovedside

Kampanje

Nyheter

Undersider

Kontaktsider

Fanekortet Nettbutikk i produktregisteret

Produktregisteret

Nettstedinnstillinger for produkt