Designmal Nettbutikk

Ved bruk av designmaler kan du gi din nettbutikk et helhetlig design bygget på et spesielt tema eller form.

Hvordan bestemme utseende på nettbutikken

1. Velg en designmal ved å klikke på et av designmalnavnene.

2. Bestem farge for de ulike fargefeltene og tekstene.
    Samtlige designmaler innholder forhåndsbestemte fargekombinasjoner, men du kan selv definere egne farger.

3. Sjekk forhåndsvisningen av din nettbutikk i feltet lengst til høyre. Du kan også velge størrelsen på forhåndsvisningen ved å zoome inn og ut ved hjelp av Zoom-funksjonen.

Etter å ha endret utseende på nettbutikken bør du kjøre en full oppdatering av nettstedet ditt for at endringene skal vises på Internett.

Du kan forhåndsvise nettbutikken i en nettleser ved å velge Vis i nettleser.

Hvordan endre farger i nettbutikken

1. Klikk på teksten i listen for fargebeskrivelsen du ønsker å endre.

2. .Klikk Endre.

3. Velg fargen du ønsker å benytte fra fargekartet. Ønsker du å definere din egen farge kan du klikke Define Custom Colors.

4. Gjenta stegene ovenfor på alle feltene du ønsker å endre.

5. .Klikk på Tilbakestill hvis du angrer fargevalg og vil gå tilbake til det opprinnelige.

Etter å ha endret farger på nettbutikken bør du kjøre en full oppdatering av nettstedet ditt for at de nye fargene skal vises på Internett.

Se også:

Kom i gang med eget nettsted

Designtips for nettsted

Designmal nettsted

Meny