Vareflyt-vinduet

.Vinduet for vareflyt gir deg full sporbarhet for alle lagerbevegelser. Fra vinduet kan du spore hvilke poster som lå til grunn for bevegelsen, og finne frem til bilaget i hovedboken, dersom dette er opprettet. Vinduet er tilgjengelig fra lagermodulen, Lagerbevegelser og Reservasjoner.

.Du kan også åpne vareflyt-vinduet fra Ordre/Faktura og Innkjøp, i fanekortet Produktlinjer.

Fra vinduet kan du spore hvilke poster som lå til grunn for bevegelsen, og finne frem til bilaget i hovedboken, dersom dette er opprettet.

Verktøylinjen

Du kan benytte de to nedtrekkslistene øverst til venstre som filter for å finne frem bevegelsen(e) du ønsker å vise. I den ene velger du hvilken type bevegelsesnummer du skal søke på, og i den andre nummeret. Velger du Bilagsnr. får du også anledning til å velge regnskapsår.

.Liste: Åpner listen over Ordre eller Innkjøp.

.Vis bilagsliste: Viser alle bilag knyttet til alle bevegelsene som vises. Dersom det finnes bevegelser, kan du også se åpne bilaget for en bestemt bevegelse ved å markere den i listen og klikke på tilsvarende ikon nederst til høyre i vinduet.

Skriv ut: Åpner utskriftsvinduet, hvor du kan skrive ut rapporter for lagerbevegelse med eller uten bilagsinformasjon, basert på utvalget gjort i Vareflyt-vinduet.

Venstre del

I venstre del av vinduet vises bevegelsene i en trestruktur. Dette gir sporbarhet begge "veier". Du kan markere en bevegelse i trestrukturen for å vise oppdatert informasjon om hver enkelt bevegelse i høyre del av vinduet.

Høyre del

I høyre del av vinduet kan du se detaljert informasjon om bevegelsen som er markert i venstre del. Knappene vil kun være tilgjengelige i den grad det finnes relaterte poster.

.Åpner produktet.

.Åpner lagerinformasjon.

.Åpner ordre/faktura.

.Åpner kontakt.

.Åpner detaljert informasjon om kostnader knyttet til bevegelsen.

.Åpner relatert innkjøp til bevegelsen.

.Åpner bilagsliste med alle bilag knytte til bevegelsen.

Se også:

Bilagsliste

Om Ordre-/Faktura

Ordre/Faktura, fanekortet Produktlinjer